ZAINAB ROSHNI MAHAL

ZAINAB ROSHNI MAHAL Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 71 reviews
25 Feb 2021 at 20:20 Lekkerste tikka massala die ik in lange tijd gegeten heb. Ik bestel hier zeker weer!
23 Feb 2021 at 0:33 Saag was delicious I enjoyed that the spinach was whole. But all my dishes were served lukewarm. It's disappointing when food from a restaurant is served lukewarm.
1 Feb 2021 at 11:59 Eten was goed. Helaas was de bestelling niet compleet. Een bijgerecht is aan te raden want de porties zijn niet heel ruim.
24 Jan 2021 at 21:09 Food delicious , drink Mango lassi amazing Definitely repeatable
14 Jan 2021 at 8:46 De bezorging was heel snel, aardige bezorgster ook. Het eten viel een beetje tegen: de naan was heel droog en plat. Normaal moet dit wat luchtiger zijn. En de lamb tikka smaakte lekker alleen was er heel veel saus en maar een paar stukjes lam.
11 Jan 2021 at 9:16 Eten was heerlijk zoals gewoonlijk was warm en het eten kwam op tijd. 1- min punt de nana brood was wel aan de harde kant en weinig zoetigheid erin en een beetje aangebrand voor de rest heb ik niks te klagen of te melden.
20 Dec 2020 at 23:04 Lovely food although the vindaloo wasn't spicy enough for us.
16 Dec 2020 at 4:06 Eten en service altijd goed geweest, bestel al een aantal jaren daar zonder problemen en wel eens voorgekomen dat de bestelling niet compleet was maar dat werd netjes opgelost. 100% aanrader!!
28 Nov 2020 at 18:19 Eten was aardig pikant. En de champignon mix was ook erg pikant . En eerlijk gezegd niet het geld waard die zeven euro zoveel. (Betreft de champignon mix)
22 Nov 2020 at 20:19 Gerechten zijn erg lekker en goed gebakken Graag betere omschrijving van de hoofdgerechten en wat je erbij krijgt. Als mensen dit niet weten, bestellen ze onnodig teveel rijst of naan etc.
13 Nov 2020 at 21:44 Eindelijk heerlijk Indiaas eten gegeten na veel andere tentjes in Rdam uitgeprobeerd te hebben. Zainab Roshni Mahal is een van de beste kan ik nu al zeggen. Zeker een aanrader!!! Ik bestel in ieder geval vaker!