ZAINAB ROSHNI MAHAL

ZAINAB ROSHNI MAHAL Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 145 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Zainab Roshni Mahal. Want to know more? Find out more.

16 Aug 2022 at 12:29 Was heerlijk eten. Het wachten waard. We hebben genoten!
6 Aug 2022 at 21:00 Lekker eten als altijd en als fijne oplossing voor de vergeten drankjes van de vorige keer kregen we ze deze keer als beloofd erbij.
23 Jul 2022 at 23:25 Eten was lekker. Het is dat ik voor de deur stond. Anders had de bezorger het eten gegeven aan mensen die op de galerij stond.
19 Jul 2022 at 19:48 Echt heerlijk gegeten. Ondanks de warmte buiten, perfecte bezorging. Bedankt!
17 Jul 2022 at 21:03 Er had wel wat meer vlees bij gekund. Toch lekker genoeg om nogmaals te bestellen.
15 Jul 2022 at 19:43 Top service en vers lekker eten! Goed verpakt. Goeie porties. Echt waar voor je geld! Vorige bestelling waren ze vergeten Naan erbij te doen. Nu hadden ze netjes extra erbij gedaan.
11 Jul 2022 at 21:01 Erg lekker, goede porties en op tijd bezorgd. Hier bestel ik weer.
30 Jun 2022 at 0:14 Lekker genoten van het eten zoals altijd. Netjes verpakt en daar word ik blij van als het netjes is
14 Jun 2022 at 20:44 Heerlijk als altijd. Mijn dank aan Mr. Khan en personeel
29 May 2022 at 7:15 90 minutes delivery - bad
24 May 2022 at 20:19 Food was great! Enjoyed it
14 May 2022 at 20:13 Ik heb niet al mijn eten gehad wat heel teleurstellend was.