ZAINAB ROSHNI MAHAL

Recentreview


4 stars out of 223 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Zainab Roshni Mahal. Want to know more? Find out more.

29 Feb 2024 at 18:14 Eten was heerlijk! Bezorgtijd erg lang.
22 Feb 2024 at 17:11 Ze hebben een verkeerd gerecht gestuurd !! Helemaal verkeerd en niet lekker !!
16 Feb 2024 at 19:48 Heerlijk vegetarisch eten, daarom eten wij hier vaker. Alleen jammer dat het menu op Thuisbezorgd minder keus heeft dan het afhaalmenu van het restaurant.
31 Jan 2024 at 21:34 Heerlijk!
15 Jan 2024 at 11:19 De saus was deze keer wel erg dun/waterig.
1 Jan 2024 at 19:13 porties zijn te groot
30 Dec 2023 at 10:19 Zoals gebruikelijk weer erg lekker. en netjes op de verzochte tijd bezorgd
22 Dec 2023 at 17:59 gaf aan om 15:45 het te krijgen kwam pas 16:07 aan. eerste instantie rook de rijst naar pis. had een mango lassi besteld maar niet gekregen
10 Dec 2023 at 18:45 they changed the rise from the tikka massala which i didn’t like but i love the chicken very sweet
1 Dec 2023 at 21:26 Tasty food like it
27 Nov 2023 at 13:52 Perfect op smaak, kwaliteit kwantiteit zeer goed
24 Nov 2023 at 12:56 I will always order from Zainab because it's consistently the best Indian food in Rotterdam. I've used them hundreds if times and beve6a single disappointment. Brilliant takeaway food, also a brilliant restaurant.